5 indes, kuras ēdam kopā ar pierastiem produktiem

23.10.2017

Ēdienam jābūt lietderīgam, citādi kāpēc to vispār ēst. Diemžēl, paši nemanot, mēs katru dienu ēdam kaitīgas vielas, kuras satur mums labi zināmi un it kā nekaitīgi produkti. Šo kaitīgo vielu daudzuma ir par maz, lai nogalinātu mūs, bet pietiekoši, lai organismam nodarītu kaitējumu.

Raksta turpinājums - lapa #1
PĀRTIKAS KRĀSVIELAS

Pārtikas krāsvielas sastopamas praktiski visos produktos. Ja produkts pārdodas iepakojumā, tad gandrīz noteikti tur ir klāt vismaz viena no piecām izplatītākajām pārtikas krāsvielām. Tieši tās izraisa problēmas ar nierēm, vēzi un vairogdziedzera slimības. Ne jau velti produktus ar krāsvielām neiesaka lietot bērnu uzturā. Tās var izsaukt izmaiņas bērna uzvedībā un kļūt par iemeslu uzmanības deficīta sindromam un hiperaktivitātei.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv