Vairs nekādu siļķi mājās: pārdalot to atradām...

19.12.2017

Siļķe jau no seniem laikiem ir viens galvenajiem ēdieniem uz mūsu galda. Šo zivi izmanto ne tikai kā uzkodu, tā ir daudzu ēdienu galvenā sastāvdaļa. Daudziem garšo `Siļķe kažokā`, un grūti iedomāties, ka no tās vajadzētu atteikties. Un to tiešām vajadzētu darīt. Kāpēc?

Tūlīt atbildēsim jums uz šo jautājumu.

Raksta turpinājums - lapa #1
Vai ieteicams lietot siļķi

Ar katru gadu siļķes kvalitāte pasliktinās. Dzenoties pēc peļņas, ražotāji neņem vērā sanitārās un higiēnas normas. Varbūt pēc ārējā izskata nepateiksi, ka ar siļķi kaut kas nav labi, bet tā slēpj sevī mūsu organismam nāvīgu indi. Nesen Vācijā tika izdarītas analīzes Baltijas jūras siļķei. Rezultāti bija šokējoši.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv