10 iemesli, kāpēc izliet gurķa marinādi ir īsts noziegums. Nelej to ārā, noderēs! 

24.01.2018

Sālīti gurķi visā pasaulē ir ļoti populāri. Tos ēd vienkārši tāpat, ar tiem piepilda sviestmaizes un hamburgerus, tā ir arī neatņemama sastāvdaļa daudziem ēdieniem.

 

Avots

Raksta turpinājums - lapa #1
Ko jūs darat ar gurķu marinādi, pēc tā, kad esat apēduši visus gurķus? Izlejiet? Hm, velti! Šo marinādi var izmantot daudzos veidos un par to mēs jums pastāstīsim šajā rakstā.

Tikko, kā būsiet apēduši visus gurķus no burkas, nelejiet marinādi ārā. Ja jums ir problēmas ar kuņģi vai sakaltuši istabas augi - tas palīdzēs.
1. Gatavojiet vairāk sālījumu! Patiesībā nav vajadzības iespringt tikai uz gurķiem. Jūs varat sālīt daudz vairāk dārzeņu.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv