10 iemesli, kāpēc izliet gurķa marinādi ir īsts noziegums. Nelej to ārā, noderēs! 

24.01.2018
Raksta turpinājums - lapa #2
2. Cīnieties ar kuņģa dedzināšanu. Marināde ideāli palīdzēs kuņģim ar skābes refleksiem, jo tas satur lielu daudzumu etiķskābes, kuras nepietiek kuņģim tajā brīdī. Turklāt etiķskābe palīdz arī cīnīties ar mikrobiem un baktērijām.

3. Padariet steikus maigākus. Atlikušo marinādi var izmantot ka marinādi karbonādei vai steikiem. Pamēģiniet pievienot dažādus zaļumus, ķiplokus un garšvielas, lai eksperimentētu ar aromātiem.
4. Izvairieties no muskuļu krampjiem. Gurķu marināde satur kāliju, kas palīdz atslābināt muskuļus. Etiķis tajā ļauj organismam labāk uzņemt kāliju un nātriju. Bet sāls ir nepieciešama tam, lai šūnas saglabātu šķidrumu. Saka, ka gurķu marināde ir sportisks dzēriens.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv