Dīvainas delikateses, kuras nevēlēsies izmēģināt neviens ārzemnieks

Visi cilvēki ir atšķirīgi un tas, kas patīk vienam, var arī nepatikt otram. Bet ir arī tādas lietas, uz kurām tikai paskatoties var izsaukt lielu nepatiku un pretīgumu. Pie tādam lietām var pieskaitīt arī dažādas delikateses, kuras gatavo dažādās valstīs. Šiem ēdieniem ir ne visai estētisks izskats, bet par smaržu un garšu mēs varam tikai iedomāties.

Avots

Raksta turpinājums - lapa #1
Cepumi ar bitēm, Japāna
Cepumi ar bitēm (hachinoko), gatavo ar sojas mērci un cukuru, tos var pasūtīt jebkurā ieskrietuvē. Ir vēl cepumi ar gigantiskajām bitēm, to sauc par (suzumebachi), viņas izdur caur irbuļiem un cep, kā šašliku, gatavo ar rīsiem un gatavo no tām sušī un vēl liek cepumos.
Salāti želejā, ASV
Želejas salāti, kurus ēd ASV, ārzemniekiem neizsauc nekādu lielo ēst gribu. Receptes sastāvā visu laiku ir želeja ar augļu garšu - arbūza, vīnogu, ābolu. Bet tālāk variācijas masa: burkāns, paprika, gurķi, tuncis, citrons, olīves - viss, kas ienāk galvā.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv