Pretīgākie ēdieni pasaulē! Kā cilvēki ir spējīgi ko tādu ieēst?

25.04.2016

Šīs bildes `sadzīs` siekalas mutē austrumu gardēžiem: cepts suns, cepta ķirzaka, lielo grauzēju galvas. Visu šo piedāvā kā sastāvdaļu nakamajai maltītei Ķīnā, Indonēzijā, Ganā un Nigērijā.

Liela daļa no mums uzreiz nodomās `ak nabaga dzīvnieciņi`. Un jā, nevisus uzrunā ideja par suņu gaļas ēšanu, jo mūsu kultūrā suns ir cilvēka labākais draugs. Taču jāpatur atmiņā, ka ēdiens bija, ir un būs kultūras gaumes lieta.

Raksta turpinājums - lapa #1
1. Kasu marcu
Kā zināt, kad īpašais siers no Sardīnijas ir gatavs? Ja kāpuri, kuri atbild par aso garšu un taukaino konsistenci, sāk atlekt, tad siers gatavs. Īsti šī siera cienītāji, ēd to ar visiem kāpuriem. Un lai gan šie kāpuri ļoti reti nokļūst mūsu organismā dzīvi, viņi tāpat var izraisīt diareju un vemšanu.
2. Aitu acis
Tauku `actiņas`, kas peld pa virsu mūsu zupiņām, šķiet daudziem pievilcīgas. Taču, ja jūsu šķīvī peld vesela aitas acs, tas protams var šokēt ļoti daudzus cilvēkus... Aitu, aunu un jēru acis tiek uzskatītas par delikatesi daudzās arābu valstīs, kā arī Turcijā, Islandē un Grieķijā.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv