Restorāni, kur ēdienu pasniedz uz kā pagadās: ko tik neizdomā, lai traukus nemazgātu

13.06.2016

Mūsdienu pasaulē jebkurā biznesa sfērā ir ļoti liela konkurence, tāpēc bieži vien, mārketinga speciālisti, kratīvie direktori un paši vadītāji izdomā dažādus veidus, lai pievērstu apmeklētāju uzmanību. Lūk, jau vairākus gadus dažos restorānos un kafejnīcās visā pasaulē, var redzēt tādu lietu - pasūtījumu nestandartā pasniegšana. Turklāt, lieta ir nevis pašās sastāvdaļās vai ēdienu dekorēšanā, bet tajā, uz KĀ pasniedz ēdienu. Lai iemānītu klientus, viņi būs gatavi uz daudz ko. Tāpēc nebrīnies, ja kādā no iestādēm tev pasniegs ēdienu uz akmens flīzes, tenisa raķetes vai arī uz lāpstas. Tā ir mode un tu tajā neko nesaproti!

 

Avots

Raksta turpinājums - lapa #1
Mēs tev esam sagatavojuši fotogrāfijas, kuras pierāda, pie kā noved darbinieku kreativitāte. Ko tik neizdomā cilvēki, lai nemazgātu trauku kaudzes.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv