Ārsti iesaka nelietot kečupu savā uzturā

17.10.2016

Kad runa ir par amerikāņu virtuvi, Jūs noteikti atradīsiet kečupa pudeli ledusskapī. Daudzi uzticas firmas Heinz kečupam, izmantojot to savās karstmaizēs, hamburgeros un citos amerikāņu ēdienos.

 

Par nelaimi kečupa lietošana slikti ietekmē Jūsu organismu. Neskatoties uz to, ka kečups ir galvenā garšviela un amerikāņu tradīcija, ir kaitīgas lietas, par ko ārsti vēlas Jūs brīdināt.

 

Foto: tutkryto.su

Raksta turpinājums - lapa #1
Lūk brīdinājums, par kuru runā profesionāļi un kurā Jums vajadzētu ieklausīties. Tas ir Jūsu veselības interesēs. Neskatoties uz to, ka Ronalds Reigans oficiāli atzina, ka kečupa sastāvā ir dažādi dārzeņi un pieskaitāms pie dārzeņiem, kečups satur daudz kaitīgu ķīmisko vielu, kas ir kaitīgas veselībai.

Jūs noteikti padomājāt, ka tomāti ir vienīgā kečupa sastāvdaļa, bet diemžēl tā tas nav. Padomājiet vēlreiz.

Daudzi garšvielu ražotāji, piemēram Heinz, pat neizmanto svaigus tomātus, viņi izmanto kaut ko un to sauc par tomātu koncentrātu, tā ir sausā sarkanā tomāta versija, pie kuras jāpievieno vēl ūdens.


Neskatoties uz to, ka pirmā sastāvdaļa ir sliktāka versija par gatavu sarkano tomātu, Heinz kečupa sastāvdaļas ātri novirzās no noderīgā.

Pēc koncentrētā tomātu biezeņa, pievieno destilētu etiķi, daudz fruktozes saturošo kukurūzas sīrupu, sāli, specijas, sīpolu pulveri un nedabīgas garšvielas.





Tagad Jūs pareizi zināt kečupa sastāvdaļas. Heinz kečups un līdzīgie produkti satur dubultu devu cukura, lai pastiprinātu atkarību un piesaistītu mazus bērnus,un arī pieaugušos.


Un tās vēl nav visas uzskaitītās sastāvdaļas.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv