BRĪDINĀJUMS! Nekad atkārtoti nesildiet šos 5 produktus. Jūs varat noindēt cilvēkus!

16.02.2017

Daudzi no mums ir pieraduši pusdienas vai vakariņas pagatavot jau iepriekš un, pat to nenojaušot, ēdienu uzsildīt vairāk kā 3 reizes! Tomēr ne visi pārtikas produkti ir droši lietošanai uzturā pēc to atkārtotas uzsildīšanas. Ir daļa produktu, kuri, savas molekulārās struktūras dēļ, atkārtotas siltapstrādes laikā pārvēršas par īstu indi!


Diemžēl, par to informēts ir tikai retais. Jā, daži produkti uzsildīšanas laikā tikai zaudē savu uzturvērtību, taču šie 5 produkti kļūst par īstu indi.


Kobalts cilvēka organismā: tā nozīme, vajadzīgais daudzums, pārpalikums un tā trūkums, pārtikas produkti.

 

Foto: makataka.ru

Raksta turpinājums - lapa #1
1. Bietes

Tās ir ļoti veselīgas, jo satur nitrātus, bet, ja gribat saglabāt savu veselību, nekad tās neatsildiet.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv