Visu laiku esmu nepareizi gatavojusi zupu! Viss noslēpums sīpolā...

12.03.2017

Nesen izlasīju interesantu zupas recepti. Pazīstams kulinārijas blogeris ieteica sīpolu negriezt, bet sasmalcināt blenderī, un tad pievienot zupai! Interesanta ideja!


Ja zupai pievieno šādi sablenderētu sīpolu biezeni, tā būs maigāka un ar īpaši bagātīgu aromātu, pat ja pilnīgi bez gaļas! Pārbaudīts ar personīgo pieredzi! Šī metode der visiem ēdieniem, kuru sastāvā ir sīpols.

 

Foto: takprosto.cc

Raksta turpinājums - lapa #1
Es pirms sīpolu biezeņa blenderēšanas apcepu sīpolus sviestā. Vēl izmēģināju zupai pievienot sviestā apceptus un pēc tam sablenderētus burkānus. Ļoti garšīgi! Iesaku izmēģināt! Negribas vairs zupu gatavot kā to darīju agrāk.

Šodienas recepte - Marokāņu zupa, no kuras uzzināju padomu par sīpolu biezeni. Vienkāršs ēdiens, kas nāk no marokāņu nacionālās virtuves. Neparastas garšas kombinācijas, bez nekādas rutīnas.

Asā zupa.

Lai tevi nemulsina, ka zupai jāizmanto tomātu un sīpolu biezenis. Ja ievērosi sastāvdaļu proporcijas - tev izdosies šedevrs!

Sastāvdaļas

150 g jēra gaļas vai citas gaļas
400 g tomātu biezeņa
150 g sīpolu biezeņa
400 g līdz vārītu šķautņaino zirņu (pusgatavi)
150 g zaļās lēcas
100 g sīki sagrieztu pētersīļu
150 g cietes
2 ēdamkarotes tomātu pastas, izšķīdinātas 150 ml ūdens
100 g rīsu
2 tējkarotes melno piparu
1 tējkarote kurkumas
1,5 ēdamkarotes sviesta
sāls pēc garšas
puse no citrona
dateles
vīģes
baklava
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv