Skābēti kāposti - mūsu slepenais ierocis cīņai ar taukiem, vēzi un sirds slimībām!

04.04.2017

Skābētiem kāpostiem, tāpat kā citiem fermentētiem produktiem, ir savas veselīgas īpašības. Kad uzzināsiet par to, ļoti iespējams, ka skābētie kāposti būs arī jūsu ēdienkartē.

 

Foto: makataka.ru

Raksta turpinājums - lapa #1
Uzlabo vielmaiņu.

Lielais šķiedrvielu daudzums skābētos kāpostos ir noteicošais, kad runa par pareizu vielmaiņu, novājēšanu un optimālu gremošanas sistēmas veselību.

Šķiedrvielas uzlabo zarnu darbību, novērš aizcietējumus, vēdera uzpūšanos un krampjus. Regulāra skābētu kāpostu lietošana novērš tādas nopietnas problēmas kā kuņģa un resnās zarnas vēzis.

Paaugstina enerģijas līmeni.

Skābos kāpostos ir daudz dzelzs, tas palīdz vielmaiņai un asinsritei, tādējādi cīnoties ar nogurumu, galvas sāpēm un anēmiju.

Stiprina imunitāti.

Viens no labākajiem imunitātes stiprinātājiem ir C vitamīns, un skābajos kāpostos tas ir ļoti daudz. C vitamīns sekmē kolagēna un leikocītu atjaunošanos, kā arī šūnu reģenerāciju.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv