Dalos ar retu mātes adžikas recepti! Var ēst uzreiz, bet labāk - aizvākot burciņās

14.07.2017

Nesen redzēju, kā mana māte izņem no ledusskapja ābolus un sāk tos tīrīt. Es kļūdaini nodomāju, ka viņa gatavos kaut ko desertam. Kā izrādījās, mana māte sagatavoja sastāvdaļas mājas adžikai.


Šo pikanto garšvielu viņa gatavo katru gadu. Ziemā adžika ar āboliem — vienkārši ir neaizstājams ēdiens uz mūsu galda. Mēs to pievienojam zupās, gaļas ēdienos un vienkārši ēdam ar maizi.


Es negaidīju, kad māte aizvākos gardo maisījumu burkās, un mazliet ieēdu karstu adžiku ... Noteikti sagatavo šo garšvielu pēc mūsu receptes, apliecinu, tādu gardumu Tu vēl neesi mēģinājusi!

 

Foto: avots

Raksta turpinājums - lapa #1
Kā pagatavot adžiku

SASTĀVDAĻAS


* 5 kg tomātus
* 1 saldo piparu
* 1 kg ābolus
* 1 kg burkānus
* 100 g sarkano aso piparu
* 1 glāzi saulespuķu eļļas
* 200 g ķiploku
* 1 glāzi 9% etiķa
* 1,5 ēdamkaroti sāls
* 1/2 ēdamkarotes cukura
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv