Nogaršo ceptu ķiploku! Tavs organisms pateiks paldies par dziedējošo efektu!

17.07.2017

Ķiploks - viens no planētas veselīgākajiem produktiem! Un mēs visi zinām, daudzi cilvēki tradicionāli lieto ķiploku, lai kontrolētu augstu un zemu asinsspiedienu, augstu holesterīna līmeni, lai cīnītos ar sirds išēmisko slimību, pasargātu sevi no infarkta, no artēriju aizkaļķošanās un aterosklerozes. Uzskata, ka ķiploks novērš angiotenzīma veidošanos un palīdz atslābināt asinsvadus. Ķiploks ļoti efektīvi kontrolē zema blīvuma holesterīnu.

 

Ķiplokam ir ļoti spēcīga iedarbība, un pēc ēšanas mazāk kā 24 stundu laikā organisms jau būs reaģējis uz to.

 

Foto: avots

Raksta turpinājums - lapa #1
Apēdiet 6 ceptas ķiploka daiviņas un redzēsiet, kas ar jūsu organismu notiks 24 stundu laikā.

1 stunda
Ķiploks kuņģī pārstrādājas un kļūst par barību organismam.

2. — 4. stunda
Ķiploks palīdz organismam cīnīties ar brīvajiem radikāļiem un vēža šūnām.

4. — 6. stunda
Vielmaiņa sāk izbaudīt ķiploka stimulu un aktivizē šķidruma izvadīšanas procesu un dedzina uzkrātos taukus.

6. — 7. stunda
Ķiploka antibakteriālās vielas iekļuvušas asinsrites sistēmā un sāk savu darbu.

8. — 10. stunda
Šajā periodā barības vielas jau darbojas šūnu līmenī un ķiploka aizsargā jūsu organismu no saskābšanas.

10. — 24. stundas
Pēc sagremošanas 1. stundā ķiploks jūsu ķermenī sāk dziļas attīrīšanas procesu:
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv