Gardais ukraiņu borščs ar gaļu 

12.09.2017

Ir pienācis vēsāks laiks, gribas pusdienās kādu siltu zupu. Piedāvājam jums pagatavot un nogaršot gardo ukraiņu boršču ar gaļu. Ceram, ka jums ļoti garšos.

 

Avots

Raksta turpinājums
Sastāvdaļas:
Cūkgaļa ar kauliem - 600g,
Sīpoli - 3gab,
Kartupeļi - 6gab,
Lauru lapas - 5gab,
Melnie piparu graudiņi - 1 tēj.k,
Burkāni - 2gab,
Bietes - 3gab,
Tomātu pasta - 4 ēd.k,
Neliela kāposta galva - 1gab,
Speķis - 200g,
Ķiploks - 2 galviņas,
Sāls, pipari - pēc garšas,
Augu eļļa - cepšanai


Pagatavošana:
Gaļu nomazgā un aplej to ar 3 litriem ūdens. Pievieno vienu nomizotu sīpolu, lauru lapu, piparu graudiņus. Izvāra, noņem putas un gatavo līdz gatava gaļa. Gaļu izņem no buljona un noņem no kauliem.
Buljonā ielie atpakaļ gaļu, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un sakapātu kāpostu.
Atlikušos sīpolus smalki sakapā, burkānus sarīvē. Apcep augu eļļā. Pievieno sarīvētas bietes, tomātu pastu, sāli un piparus. Sautē dārzeņus 5 minūtes, pēc tam ieliek zupā.
Caur gaļas maļamo mašīnu samaļ speķi ar ķiplokiem. Atdala no masas daļu, izveido bumbu un ieliek to zupā. Izvāra zupu, noņem no plīts.
Ļauj zupai pastāvēt 30 minūtes. Pasniedz ar krējumu un sāļajām bulciņām.
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv