Lūk kāpēc PSRS laikā maize bija gardāka! Bērnībā ēdu gardu muti

09.10.2017

Vai Tu atceries tā sagrieztā klaipa garšu, kuru gatavoja Padomju laikos? Reti kurš bērns nesot maizi no veikala varēja atnest veselu un neapgrauztu klaipu. Obligāti vajadzēja nograuzt maizes galu.

Un jau mājās vajadzēja fiksi uzsmērēt ievārījumu uz maizes Šķēles, lai neviens no pieaugušajiem nepamana, ka maize ir apgrauzta.

 

Foto

Raksta turpinājums - lapa #1
Laikos, kad mājās nebija ne piles ievārījuma, varēja iemērkt maizes šķēli ūdenī un tad uzbērt cukuru un apēst.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv