Lūk kāpēc PSRS laikā maize bija gardāka! Bērnībā ēdu gardu muti

09.10.2017
Raksta turpinājums - lapa #2
Diemžēl mūsdienu bērni nevar nogaršot to baltmaizi, kuras garša ir pazīstama ir pieaugušajiem. Tas viss ir dēļ receptes un pagatavošanas tehnoloģiju maiņas.
Padomju laikā visa maize tika izgatavota pēc pagatavošanas standartiem. Eksistēja pat speciālas izlases, kur tika aprakstīts, kā gatavo baltmaizi. Izgatavotājiem nebija ne mazākās iespējas pagatavot maizi pēc citām receptēm.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv