Lūk kāpēc PSRS laikā maize bija gardāka! Bērnībā ēdu gardu muti

09.10.2017
Raksta turpinājums - lapa #3
Galvenais tehnoloģiskais moments bija maizes pagatavošana no rūgstošas mīklas. Sākumā no liela miltu, rauga un ūdens daudzuma gatavoja mīklu. Vēlāk sekoja ilgstošs rūgšanas process (4 stundas).
Kad mīkla bija gatava tai pievienoja atlikušo miltu daudzumu, margarīnu un cukuru. Pēc tam sekoja vēl viens rūgšanas etaps (1,5 stunda). Viena kukuļa pagatavošanai vajadzēja 7 stundas.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv