Lūk kāpēc PSRS laikā maize bija gardāka! Bērnībā ēdu gardu muti

09.10.2017
Raksta turpinājums - lapa #4
Mūsdienu izgatavotājiem nav izdevīgi tērēt tik daudz laika maizes pagatavošanai. Kā arī tehnoloģiskās līnijas nedod iespēju tik ilgai mīklas rūgšanai. Visbiežāk maizes pagatavošanai izmanto saīsinātu laiku - 3 stundas.
Kā arī maizes kvalitāti ir iespaidojis tas, ka esošie izgatavotāji ir pārstājuši izmantot margarīnu. Tā rezultātā maizes kukulis ir zaudējis savu izteikto piena garšu. Svarīgi ir arī tas, kādā krāsnī tika cepta maize, agrāk to cepa gāzes krāsnīs.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • Nākamā lapa nejaušā secībā
  • gangnam.lv