Olbaltumvielas aktivizē vēža šūnas un provocē vecumu! Lūk, kas jāizdara vēl šodien...

22.07.2017
Raksta turpinājums - lapa #4
Pākšaugos ir nepieciešamās šķiedrvielas: šķīstošās, kas aprij kancerogēnus un toksiskās vielas, un nešķīstošās, kas palīdz vielmaiņas procesos un uztur sāta sajūtu. Pākšaugi kalpo par labvēlīgu augsni labajiem mikroorganismiem tavā ķermenī. Paēdusi labā mikroflora - tava ķermeņa veselība!
Ilgmūžības noslēpums ir vienkāršs: gribi dzīvot ilgi un laimīgi, iemīli pākšaugus!

Redakcijas padoms

Pirms gatavošanas pākšaugus nepieciešams labi nomazgāt un pārlasīt. Vārot jāievēro 2 obligātie noteikumi! Pirmkārt, lai pākšaugi ātri un vienmērīgi izvārītos, nepieciešams tos pirms vārīšanas mērcēt aukstā ūdenī. Otrkārt, ēdienam no pākšaugiem gatavošanas laikā nedrīkst pievienot garšvielas ar skābu garšu. Tā var sabojāt ēdienu - tev sanāks nevis gardums, bet pārvārīta putra.
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • gangnam.lv