Tūkstošiem saimnieču pelmeņus vāra nepareizi! Uzzini 4 urālu gardus noslēpumus!

15.02.2017
Raksta turpinājums - lapa #3
Pelmeņi multivārāmā katlā

Tie, kuri iegādājušies šādu katlu , laikam pelmeņus vārā tikai tajā: ātri, ērti, nav jāmaisa. Vienkārši ielieciet pelmeņus un pārlejiet tos ar ūdens un krējuma maisījumu attiecībā 1 : 2, pievienojiet sāli un garšvielas. Mērcei jāpārklāj pelmeņi apmēram 5 - 7 cm biezumā. Gatavojiet režīmā ''Cepšana'' 20 minūtes, tad pievienojiet rīvētu sieru un atstājiet vēl 10 minūtes sildīšanas režīmā.

Kā redzējāt, pat tik vienkāršu ēdienu ir iespējams pagatavot netradicionālā veidā un iepriecināt tuviniekus ar kulinārijas jaunumu.
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • gangnam.lv