BRĪDINĀJUMS! Nekad atkārtoti nesildiet šos 5 produktus. Jūs varat noindēt cilvēkus!

16.02.2017
Raksta turpinājums - lapa #3
4. Vista

Vistas gaļa ir garšīga, bet jums tā ir jāapēd uzreiz pēc pagatavošanas. Nākamajā dienā, sildot vistu, tiek izmainīta olbaltumvielu struktūra, kas savukārt izraisa vielmaiņas problēmas. Vistas sastāvā ir vairāk olbaltumvielu kā sarkanajā gaļā, to iesaka lietot aukstu. Nelīdzēs pat tas, ja jūs vistas gaļu sildīsiet ilgāku laiku ļoti zemā temperatūrā.
5. Sēnes


Atsildītas sēnes var negatīvi ietekmēt jūsu organismu. Sēņu saturošie lipoīdi, fosfatīdi un ēteriskās eļļas, atkārtotas siltumapstrādes laikā, no tām pagatavo īstu indi sirdij un zarnu traktam. Ēdiet sēnes svaigā veidā vai uzreiz pēc to pagatavošanas un jūs gūsiet maksimālu labumu, ko sniedz šis pārtikas produkts. Taču, ja vēlaties sēnes apēst vēlāk, nekad tās nesildiet. Tas var izraisīt nopietnas sirds un gremošanas sistēmas problēmas.

Atturieties no atkārtotas ēdiena uzsildīšanas un saudzējiet savu veselību!
Patika raksts? Atbalsti Dope.lv, uzspied:

Saistītie raksti

Komentāri [0]

Nav neviena komentāra.
Lai pievienotu savu komentāru, Tev jāpieslēdzas.
  • gangnam.lv